Освен в предварително обсъдени и одобрени от г-жа Вяра Иванова ситуации, в които ученик участва в професионална трупа или телевизионна продукция, в която се налага да работи с друг вокален педагог, не се допуска работа на нейни ученици с други вокални педагози - от етични и професионални съображения.

Индивидуални уроци

Освен ако е уговорено друго, уроците са 45 минутни и се заплащат при запазване на часа. 

Запазен, но неплатен в рамките на 48 часа преди уговорения час урок се счита за свободен и се предоставя на друг желаещ.

Отменянето на урок от двете страни става с лично обаждане, не по-късно от 24 часа преди уговорения час.

При невъзможност да се вземе часа в уговореното време по уважителни причини, извън контрола на двете страни ( инцидент, болест и т.н.), часът се насрочва за удобно за двете страни време, според графика на г-жа Вяра Иванова. Ако това не е възможно, предплатената сума се възстановява на ученика.

Можете да заплатите с банков трансфер или с паричен превод (Еконт).

От Вяра Иванова:

Ако имате присъствен урок с мен, но сте болни, или усещате промени в гласа и физическото ви състояние, свържете се с мен при първи симптоми, за да пренасочим уговорения час.

Моля, ако сте болни, настинали или не сте напълно излекувани, не идвайте на урок в студиото в Пловдив, защото няма да е възможно да бъдете допуснати. Отнасям се с уважение към вашия глас, талант и време, както и към вашето и на семействата ви здраве. Моля, вие също уважавайте моите!

Благодаря ви за вниманието и доверието! :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Работно време:

С ученици: Понеделник до петък 9 - 17ч

Неделя - само след предварителна уговорка

За въпроси и информация:

понеделник до петък 17.00 - 19.30ч. тел. 0893577341

В останалото време, можете да се свържете чрез формуляра зѝ контакт или 

по имейл: viara_music@yahoo.co.uk .

Обучения:

Обученията се заплащат при запазване на място. Отстъпките важат само за определения период.

Благодаря!