Добре дошъл!
Аз съм Вяра Иванова, вокалист, автор и преподавател по съвременно пеене.
Имаш ли план за своето развитие като вокалист?

Ако все още не си сигурен откъде да започнеш, искам да ти предложа следното:

New section

Ако все още не си се абонирал за YouTube канала на вокално студио "Вяра Иванова", ето един добър момент да го направиш.

В канала ни ще намериш множество видеа, в които споделям опита си като вокалист, автор и преподавател по съвременно пеене, отговарям на въпроси и представям различни техники, упражнения, материали, които могат да бъдат полезни в развитието ти като вокалист и артист. 

Ако си родител на пеещо дете, видео материалите ще ти помогнат да разбереш повече за певческия глас, психологията на пеенето и начините, по които можеш да подкрепиш своето пеещо дете.

 

Ако си решил да направиш гласа си свой приоритет, ти предлагам нашия месечен абонамент "Моята дневна вокална загрявка". Той включва: 

  • Месечен достъп до вокални упражнения за загряване, с които да поддържаш форма. Упражненията са фънки, с инструкции на български и се обновяват всеки месец
  • Видео с инструкции как да си водиш бележки по време на урока по пеене 
  • Отстъпка при закупуване на нашия вокален дневник 
  • Специална цена за годишен абонамент за солфежна платформа 
  • 50% отстъпка за закупуване и сваляне на упражненията на твой носител.
    Очакваме те!

Ако имаш желание да си част от подкрепящо общество, в което можеш да споделяш своите вокални интереси и търсения, ела в нашата официална фейсбук група: Vocal Studio Group . 

2020та ни предложи много възможности да се учим, да напредваме, да предизвикваме себе си - както в специфичните за нашето изкуство неща, но и в онлайн общуването, използването на различни технологии и приспособяване на това, което можем и знаем към дигитална среда. 

В групата ще намериш интересни линкове, материали, дискусии на теми, свързани с пеенето и педагогиката, както и споделения личен опит на нашите членове.

Offer of the month

Искаш ли да тренираш музикалния си слух? 

Имаш ли нужда да работиш по точното интониране? 

Да? Тогава тази оферта е за теб! 

Предлагам ти годишен абонамент за солфежната платформа, която използвам с моите ученици. Редовната цена на платформата е $35. 
От 1ви до 30ти април можеш да закупиш годишен абонамент за €14.99

Да, точно така: €14.99 за 12 месеца неограничен достъп до един изключително иновативен ресурс. 

Първоначално платформата беше разработена, за да е от помощ при солфежната и теоретична подготовка в няколко американски училища с водещи хорове и бендове. 

Аз я използвам с учениците ми от 2012г. (бяхме едни от първите тестващи!) и ти я препоръчвам, защото виждам, че настина дава резултати, дори с абсолютно начинаещи ;). 

Какво се иска от теб? 

1. Да си поставиш цели 

2. Да си старателен и да отделяш всеки ден поне по 15 минути 

А като бонус, за тези от вас, които са начинаещи в солфежа, но не са мои ученици по пеене, мога да ви създам нива, с които да навлезете плавно в материята. 

Ако искаш да видиш реални резултати, това е абонаментът за теб!

Към ОФЕРТАТА НА МЕСЕЦА .